Actievoorwaarden

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de te winnen prijzen rondom Schools4Life, de Nederlandse scholenactie van Dance4Life.

Algemeen
 1. De actieperiode van de Dance4Life scholenactie heeft als doel seksueel geweld bespreekbaar maken in Nederland en Indonesië. Deelnemende leerlingen zamelen geld in voor het programma van Dance4Life in Papoea, Indonesië. De te winnen prijzen (de te leveren dienst en/of het product) worden aangeboden door derden.
 2. Leerlingen die deelnemen aan de Dance4Life scholenactie kunnen een actiepagina aanmaken op de actiesite scholenactie.dance4life.nl. Wanneer een leerling een actiepagina heeft en minimaal 30 euro geld heeft ingezameld via de actiepagina, maakt hij of zij kans op één van de prijzen.
 3. Door kans te willen maken op prijzen, verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de toepasselijkheid van deze actievoorwaarden.
 4. Dance4Life stelt aan minderjarigen tot 18 jaar de voorwaarde dat zijn of haar ouder/verzorger toestemming geeft de te winnen prijs te ontvangen. Dance4Life ontvangt een bevestiging per mail van de ouder/verzorger met akkoord.
   
Actieopzet en prijzen
 1. De actieperiode van de Dance4Life scholenactie loopt van woensdag 30 januari 2019 06.00 uur tot maandag 15 april 2019, 17:00 uur. 
 2. Alleen het geld dat Dance4Life vóór maandag 15 april 2019, 17:00 uur heeft ontvangen én zichtbaar is op het actieprofiel van de leerling en/of op het klas- of schooltotaal telt mee in de beoordeling van de competities en prijzen. 
 3. Er zijn prijzen te winnen via verschillende competities: Beste School van Nederland*, Beste klas van Nederland, Top 25 leerlingen en de actie van de week: voor de meest originele of bijzondere actie. *De school die het meeste geld per deelnemende leerling ophaalt en de school die in totaal het meeste geld ophaalt.
 4. Dance4Life kiest de winnaars van de verschillende competities. Over de uitslag van de te winnen prijzen en de verschillende competities kan niet worden gecorrespondeerd.
 5. De winnaars krijgen persoonlijk bericht als zij zijn geselecteerd als winnaar. Als de prijswinnaar niet bereikbaar is, informeert Dance4Life de desbetreffende docent.
 6. Prijswinnaars krijgen de fysieke prijzen thuis gestuurd, online prijzen ontvangen zij via de mail. Prijzen worden verstuurd door de aanbieder van de prijs, tenzij anders is vermeld.
 7. Prijswinnaars kunnen tot uiterlijk 2 maanden na het bekendmaken van de prijswinnaars aanspraak maken op de prijs. Na deze periode vervalt de aanspraak op de prijs automatisch. Dance4Life kan niet aansprakelijk worden gehouden voor het geval een prijswinnaar onjuiste gegevens heeft verstrekt en om die reden de prijs niet uitgereikt kan worden en/of indien een prijswinnaar weigert de prijs in ontvangst te nemen.
 8. Dance4Life is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan de prijzen. 
 9. Dance4Life behoudt zich het recht om deelnemers die fraude hebben gepleegd uit te sluiten.

 Voorwaarden prijs ‘2-jarig telefoon-abonnement’ aangeboden door Simpel
 1. Winnaars van de prijs ‘2 jarig telefoon-abonnement, aangeboden door Simpel’, krijgen een abonnement ter waarde van EUR 10 per maand gedurende 2 jaar. Dit abonnement bevat 4 GB aan internet, onbeperkt sms’en en 500 belminuten per maand. Wanneer de gebruiker buiten de bundel belt of buiten de bundel gebruik maakt van internet, zullen deze kosten worden gefactureerd door Simpel bij de gebruiker. Er zullen geen eenmalige administratiekosten in rekening worden gebracht.
 2. Simpel stelt aan minderjarigen tot 18 jaar de voorwaarde dat zijn of haar ouder/verzorger toestemming geeft deze prijs in ontvangst te nemen. De ouder/verzorger sluit het abonnement voor de minderjarige prijswinnaar af.
 3. Voor het afsluiten van het abonnement is het verplicht een rekeningnummer op te geven. Kosten buiten de bundel (bellen en internetten) zullen via dit rekeningnummer gefactureerd worden. 
 4. Na 2 jaar loopt de actie af en zal er maandelijks EUR 10 aan abonnementskosten in rekening worden gebracht. Het abonnement kan vanaf dat moment met 1 maand opzegtermijn worden opgezegd.
 5. Voor deze prijs (het abonnement) zijn de algemene voorwaarden van Simpel van toepassing (https://www.simpel.nl/files/PDF/algemene-voorwaarden.pdf) 

Voorwaarden prijs ‘Nachtje weg in Stayokay Hostel’ aangeboden door Stayokay - leerlingenprijs
 1. De prijs is geldig tot 31 december 2019, voor alle dagen, met uitzondering van feestdagen.
 2. De prijs is geldig voor 1 nacht inclusief ontbijt, voor 4 personen.
 3. Voor alle Stayokay locaties in Nederland kan geboekt worden, met uitzondering van de 3 Stayokay locaties in Amsterdam (Stadsdoelen, Vondelpark en Zeeburg).
 4. Iedereen die bij Stayokay overnacht, moet minimaal 16 jaar zijn. Als je nog geen 16 jaar bent, moet er iemand van minimaal 18 jaar bij zijn.
    
Voorwaarden prijs ‘Weekend weg in Stayokay Hostel’ aangeboden door Stayokay - docentenprijs
 1. De prijs is geldig tot 31 december 2019, voor alle dagen, met uitzondering van feestdagen.
 2. De prijs is geldig voor 1 nacht inclusief ontbijt en beddengoed, voor 2 personen
 3. Voor alle Stayokay locaties in Nederland kan geboekt worden, met uitzondering van de 3 Stayokay locaties in Amsterdam (Stadsdoelen, Vondelpark en Zeeburg).
 4. Wanneer bij Stayokay overnacht, moet je minimaal 16 jaar zijn. Als je nog geen 16 jaar bent, moet er iemand van minimaal 18 jaar bij zijn.
   
Voorwaarden prijs ‘1 jaar onbeperkt gamen' aangeboden door Utomik
 1. Je ontvangt per mail een exclusieve code waarmee je jouw abonnement kan activeren op www.utomik.com
 2. Het game-abonnement is alleen beschikbaar voor PC's met Windows 7 of hoger en vereist een internetverbinding. Mac, Android en IOS worden niet ondersteund. Dit betekent dat het niet mogelijk is om te gamen op een Mac computer, tablet, iPad of andere mobiele apparaten.
 3. Dance4Life kan helaas geen andere prijs beschikbaar stellen wanneer je niet beschikt over een apparaat waarop Utomik wordt ondersteund.

Voorwaarden prijs 'Schoolfeest met Dance4Life DJ' 
 • Deze prijs wordt gewonnen door 2 scholen: 1) De school die in totaal het meeste geld ophaalt, 2) De school die gemiddeld per leerling het meeste geld ophaalt. Indien 1 school in beide catergoriën wint, wordt in totaal 1 schoolfeest gewonnen.
 • Deze prijs bestaat uit een drive-inn show met licht, geluid en een Dance4Life DJ voor maximaal 1000 leerlingen.
 • Het feest vindt plaats op een locatie die beschikbaar wordt gesteld door de winnende school.
 • Het feest wordt georganiseerd in overleg met de school, op een nader te bepalen datum tussen 15-04-2019 en 18-12-2019.
 • Dance4Life verzorgt geen consumpties.

 • Privacy
  1. De (persoons-)gegevens die nodig zijn voor deelname aan de Dance4Life scholenactie worden verwerkt door Dance4Life met inachtneming van de Dance4Life Privacy Policy, zoals deze is te vinden op de website.
  2. Voor extra informatie en/of vragen met betrekking tot de competities en de te winnen prijzen kun je contact opnemen met het scholenteamvan Dance4life via: scholenactie@dance4life.com en/of via 020 521 6650.
     
  Laatste update: 18 maart 2019

  Cookievoorkeuren

  Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

  Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

  Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen