#Learn4life

Use your talent to take action!
Heb je altijd al willen leren dansen of programmeren? Wil je Spaans kunnen spreken of misschien wel Pakistaans? Of misschien wilde je altijd al yogalessen nemen of een bal 100x kunnen hooghouden. Dit is je kans! Doe mee aan #learn4life! Leer een nieuwe skill aan of verbeter 1 van de skills die je al hebt. Schakel YouTube in of iemand die goed is in wat jij wil leren en blijf oefenen. Leg dit vast met foto’s of een filmpje.

Je laat je sponsoren voor jouw #learn4life actie, zamel minimaal 30 EURO in, daarmee zorg jij dat 6 Pakistaanse jongeren opstaan tegen seksueel geweld. En maak jij kans op vette prijzen!

Aan de slag

Kies een vaste week of aantal dagen voor jouw actie om de nieuwe skill aan te leren. In die dagen heb je de tijd om de afgesproken skill te leren. Is het gelukt? Je stuurt de sponsor foto’s of een video als bewijs en hij/zij doneert het afgesproken bedrag op jouw persoonlijke actiepagina!

Tips

  • Vind je het lastig om in je eentje een skill te leren? Doe het samen met je klasgenoot of als team!
  • Als school kan er een benefietavond aan gekoppeld worden om de leerlingen hun skill te laten presenteren of leerlingen kunnen hun skill verkopen. Voor entree kan geld gevraagd worden om zo nog meer geld op te halen.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen