Zo kom jij in actie voor
Dance4Life in 4 stappen

Nu is het tijd voor actie! Samen met jouw klasgenoten ga je de strijd aan met scholen uit heel Nederland om zoveel mogelijk geld op te halen en kans te maken op toffe prijzen. Maar wat moet je nu precies doen?



Stap 1

Maak een persoonlijk profiel aan

Het belangrijkste is om op deze website een persoonlijk profiel aan te maken. Selecteer jouw school, jouw klas en vul jouw gegevens in. Het is MEGA simpel!

Start een profiel!

Stap 2

Bedenk een actie

Bedenk een goede actie waarmee je geld in kunt zamelen. Deze actie kun je toevoegen aan jouw persoonlijke pagina zodat jouw sponsors direct zien welke actie jij doet. Een voorbeeldtekstje: ‘Ik kom in actie tijdens Schools4Life door auto’s wassen. Een wasbeurt kost 5 euro. Ik laat jouw auto glimmen EN help een jongere in Pakistan!’

Kies kant en klare actie!

Stap 3

Op zoek naar sponsors

Vraag je ouders, familie en buren of ze jou willen sponsoren. Het makkelijkste is om de link van jouw persoonlijke profiel naar ze te sturen via Whatsapp of e-mail. Social media tip: voeg het linkje toe aan jouw Instagram profiel! Voeg het via ‘Profiel bewerken’ toe aan de regel ‘Website’. Zo kan iedereen direct doorklikken en kan jij cashen!

Stap 4

Ga de strijd aan voor vette prijzen!

Vanaf 30 euro op de persoonlijke pagina maak jij direct kans op vele prijzen aangeboden door ambassadeurs, artiesten en partners van Dance4Life. We verloten zelfs optredens en meet & greets met toffe ambassadeurs. Dat wil je niet missen!

Let op! Alleen het geld dat wij voor vóór 18 december 17:00 uur hebben ontvangen én zichtbaar is op jouw profiel en/of op het klas- of schooltotaal telt mee in de beoordeling van de competities.