Waarom Schools4Life

Seksueel geweld tegen jongeren is een groot probleem in Pakistan. Er is veel ongelijkheid tussen mannen en vrouwen en er wordt niet gepraat over onderwerpen als seks. Jongeren krijgen in Pakistan nauwelijks seksuele voorlichting. En wanneer je niet veel weet over een bepaald onderwerp, word je onzeker. En durf je niet voor jezelf op te komen.Met het geld dat jij inzamelt geven door Dance4Life getrainde jongeren seksuele voorlichting aan jouw leeftijdsgenoten in Pakistan. Jongeren leren goede keuzes voor zichzelf te maken, voor zichzelf en voor anderen op te komen en grenzen aan te geven. Ze leren onderwerpen als onveilige seks, seksueel geweld en ongelijkheid tussen jongens en meisjes bespreekbaar te maken.

Door jouw inzet leren Pakistaanse jongeren letterlijk op te staan tegen seksueel geweld. Met 30 euro volgen 6 Pakistaanse jongeren het Dance4Life programma. Bovendien wordt iedere euro die jij inzamelt meer waar door de steun van Wilde Ganzen. Op elke euro die naar Pakistan gaat, plust Wilde Ganzen maar liefst 50 cent! YOU CHANGE LIVES!

Grootste bedreiging

Onveilige seks zijn een van de grootste bedreigingen voor de gezondheid van jongeren wereldwijd.

1 op de 5

Wereldwijd is één op de vijf meisjes slachtoffer van aanranding of verkrachting

Risico’s

Verkrachting betekent ook een groot risico op zwangerschappen, hiv en aids.

Pakistan is jong!

Bijna 40% van de bevolking is jonger dan 15 jaar.

Probleem in Pakistan

In Pakistan heeft bijna elke jongere een ervaring met seksueel geweld.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen